spot_img
AcasăActualitate112SIGURANŢĂ DE PAŞTI – Jandarmii maramureşeni la datorie pe timpul sărbătorilor pascale

SIGURANŢĂ DE PAŞTI – Jandarmii maramureşeni la datorie pe timpul sărbătorilor pascale

DISTRIBUIȚI

SIGURANŢĂ DE PAŞTI Jandarmii maramureşeni vor executa în perioada 7–10 aprilie, misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor religioase organizate pe raza judeţului nostru, prilejuite de Sărbătoarea Paştelui.

În noaptea de 07/08 aprilie, între orele 22:00 şi 02:00, Mănăstirea Bârsana organizează activităţi specifice religioase cu ocazia Sfintelor Slujbe din Noaptea Învierii Domnului iar în municipiul Sighetu Marmaţiei, între orele 23:30 şi 03:00, Parohia Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Sighet II, cu ocazia Slujbei de Înviere, organizează o procesiune religioasă.

Marţi, 10 aprilie, între orele 14:00 şi 18:00, Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei, organizează ediţia a V-a a evenimentului „Paşti în Maramureş”.

În noaptea de 07/08 aprilie a.c., între orele 22:00 şi 03:00 , jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult din municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei precum şi la Mănăstirile Moisei, Rohia şi Bârsana pentru desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă publică a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Învierii Domnului.

Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţite de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Pentru sesizări, cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul Jandarmeriei, apelând numărul de telefon 112.

Jandarmii maramureşeni doresc tuturor cetăţenilor judeţului nostru, să aibă parte de Sărbători fericite, pline cu pace şi bucurie, alături de cei dragi!

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA