AcasăEvenimentSIGHETU MARMATIEI - Vasile Robet Pop a emis CEC-uri de aproape un...

SIGHETU MARMATIEI – Vasile Robet Pop a emis CEC-uri de aproape un milion de lei fara acoperire. Procurorii l-au trimis in judecata

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului POP VASILE ROBERT sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi emitere a unor cecuri cu încălcarea dispoziţiilor legale. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

În perioada 26.04.2009 – 27.09.2010, inculpatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a emis file cec fără a fi completate conform prevederilor legale, fiind refuzate la plată de către unitatea bancară pentru lipsă disponibil, cauzând un prejudiciu altor societăţi în sumă de 907.329,91 lei.

De asemenea, în perioada anilor 2009 – 2010, inculpatul Pop Vasile Robert, în aceeaşi calitate, nu a vărsat la termenul prevăzut de lege la bugetul consolidat al statului, suma de 170.692 lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA