Acasă Actualitate Politic SIGHETU MARMATIEI - Ucrainean depistat cu o carte de identitate falsă ascunsă...

SIGHETU MARMATIEI – Ucrainean depistat cu o carte de identitate falsă ascunsă în lenjeria intimă

DISTRIBUIȚI

arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean ucrainean care intenţiona să iasă ilegal din ţară la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere şi care avea asupra sa o carte de identitate şi un permis de conducere româneşti false.

Ieri, în jurul orei 03.00, în  P.T.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca „Chrysler”, cetăţeanul ucrainean A. Pavlo, în vârstă de 24 ani. La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, persoana în cauză a prezentat paşaportul, un permis de conducere românesc emis pe numele lui şi documentele maşinii. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, autoturismului şi documentelor prezentate.

Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în lenjeria intimă a bărbatului o carte de identitate românească pe numele acestuia. În urma verificărilor specifice, atât a permisului de conducere cât şi a cărţii de identitate româneşti,  s-a constatat că acestea nu întrunesc condiţiile de formă şi fond specifice unor documente autentice, fiind false.

Drept urmare, cetăţeanului ucrainean i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere. În continuarea cercetărilor, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA