spot_img
AcasăActualitate112ÎN SIGHETU MARMAȚIEI - Cele mai recente acţiuni pentru combaterea contrabandei cu...

ÎN SIGHETU MARMAȚIEI – Cele mai recente acţiuni pentru combaterea contrabandei cu tutun s-au lăsat cu dosare penale

DISTRIBUIȚI

Opt dosare penale pentru comiterea infracţiunii de contrabandă au fost întocmite ieri de poliţişti, în urma unor controale efectuate pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei şi în trenul de călători care circula pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei.

Ieri, 31 ianuarie, ofiţerii de investigare a criminalităţii economice din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi a comerţului ilicit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

În cadrul acţiunii desfăşurate au fost verificate mai multe societăţi comerciale şi  persoane fizice. Pentru neregulile constatate au fost întocmite şapte dosare penale pentru contrabandă conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României. De asemenea, au fost confiscate aproape 100 pachete cu ţigări ce urmau a fi plasate în circuitul comercial ilicit. În continuare se desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

Şi poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare Sighetu Marmaţiei au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă după ce, în urma unei acţiuni organizate în trenul de călători care circulă pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei au identificat o femeie de 54 de ani din Valea Vişeului, care deţinea 70 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Şi în acest caz ţigările au fost confiscate iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA