AcasăEvenimentȘI TU POȚI DEVENI JANDARM! - Jandarmeria Maramureș recrutează candidați. Unde și...

ȘI TU POȚI DEVENI JANDARM! – Jandarmeria Maramureș recrutează candidați. Unde și cum te poți înscrie, află AICI

spot_img

DISTRIBUIȚI

ȘI TU POȚI DEVEN JANDARM!  Jandarmeria Maramureş continuă campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ. Campania se adresează tinerilor absolvenţi de liceu şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară. În acest scop, personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane, continuă desfăşurarea activităţilor specifice, sunt distribuite tinerilor pliante cu instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi sunt prezentate diverse alte materiale care să stimuleze interesul acestora faţă de oferta educaţională.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş recrutează candidaţi pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile de învăţământ  care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2020, astfel :

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 190 locuri. Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 170 locuri .

 

DEPUNEREA CERERILOR  ŞI DOSARELOR DE RECRUTARE

Cererile de participare/fişele tip de înscriere pentru admiterea la şcolile postliceale ale M.A.I., (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni) vor fi depuse până la data de 15 noiembrie 2019.

Dosarele de recrutare ale candidaţilor la şcolile postliceale ale M.A.I.  (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni) se depun la sediul I.J.J. Maramureş până la data de 02 decembrie 2019.

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, Baia Mare, b-dul Unirii nr. 34, sau telefon 0262/277779, interior 24557  sau 24535.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA