Acasă Eveniment ȘI-AU VĂZUT MOARTEA - Impact violent între o autoutilitară și un autobuz...

ȘI-AU VĂZUT MOARTEA – Impact violent între o autoutilitară și un autobuz cu muncitori la intrare în Baia Mare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație s-a produs astăzi dimineață pe bulevardul Independenței la întrare în municipiul Baia Mare dinspre Satu Mare.

Șoferul unei autoutilitare înmatriculate în județul Alba circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare. La un moment dat, șoferul unui autobuz nu i-a acordat prioritate de trecere iar impactul violent nu a mai putut fi evitat. Autobuzul a fost proiectat pur și simplu de pe sosea.

În urma acestuia bărbat de la volanul autoutilitarei a rămas încarcerat. Două echipaje SMURD, echipajul pompierilor militari și echipajele poliției s-au deplasat la locul accidentului. Șoferul încarcerat a fost rapid scos de pompieri și a fost predat medicilor.

Șoferul autobuzului și muncitorii pe care îi ducea spre casă după schimbul de noapte au fost examinați de medici însă nu a fost nevoie de transportul lor la spital. Acolo a ajuns doar șoferul care circula regulamentar.

“Din primele cercetări conducătorul autobuzului care transporta muncitori de la o firmă din zonă a intrat în bulevardul Independenței fără a acorda prioritate de trecere autoutilitarei care circula regulamentar dinspre Satu Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei care a fost preluat de un echipaj SMURD. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri” a declarat Ionel Filip, Biroul Rutier Baia Mare.

“Echipajul SMURD a fost solicitat pentru un accident cu victime multiple și o victimă încarcerată. La fața locului implicat în accidente erau un autobuz care transporta persoane și o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei era încarcerat cu membrele inferioare, a fost descarcerat. Stabil hemodinamic și respirator, în afara oricărui pericol. Celelalte persoane au refuzat transportul la spital” a declarat dr. Vlad Bârle, SMURD Maramureș.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA