Acasăsinucidere maramuresȘI-AU GĂSIT NAȘUL - Mafia siciliană, scoasă din sărite de ISIS

ȘI-AU GĂSIT NAȘUL – Mafia siciliană, scoasă din sărite de ISIS

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mafia siciliană a fost scoasă din sărite de Statul Islamic. Giovanni Gambino, fiul șefului clanului Gambino din New York, avertizează ISIS să stea departe de metropola americană, altfel jihadistii vor avea de a face cu mafia siciliană. 

Într-un interviu acordat NBC News, citat de Reuters, Giovani Gambino a declarat că mafia va face tot ce îi stă în putință pentru a-i proteja de ISIS pe locuitorii New-York-ului. El susține că mafia este mai în măsură să acorde protecție new-york-ezilor decât instituții specializate, precum FBI sau Homeland Security.

„Lumea este periculoasă în ziua de astăzi, dar oamenii care locuiesc în cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui să se simtă în siguranță. Noi ne asigurăm că prietenii și membrii familiilor noastre sunt protejați de extremiști și teroriști, în special de organizația de psihopați care își spune Statul Islamic”, a declarat fiul boss-ului mafiot.

El a spus că ISIS se teme de mafia siciliană, acesta fiind motivul pentru care jihadistii nu au atacat Sicilia și nici măcar nu și-au înființat celule pe insula italiană. Gambino și-a manifestat speranța că de acum oamenii vor avea o altă părere despre mafie.

„Mafia are o reputație proastă, dar mare parte din aceasta este nemeritată. Ca în viață, sunt lucruri bune și lucruri urâte. Ascensiunea terorismului global oferă mafiei șansa de a-și arăta partea buna”, a mai declarat Gambino.

Sursa text: expunere.com

Sursa foto: descopera.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA