AcasăNews AlertȘI-A VĂZUT MOARTEA CU OCHII - Cum s-a trezit un șofer de...

ȘI-A VĂZUT MOARTEA CU OCHII – Cum s-a trezit un șofer de dubă din Maramureș cu parbrizul distrus, în mers, de un sloi de gheață

DISTRIBUIȚI

Un șofer de dubă din Maramureș și-a văzut moartea cu ochii în dimineața zilei de ieri, 6 februarie. În timp ce circula între Moftin și Carei, o bucată de gheață s-a desprins de pe un TIR care se deplasa în fața sa și i-a lovit în plin parbrizul. Cu greu a reușit maramureșeanul să îl oprească pe șoferul camionului, iar apelul la 112 nu l-a ajutat cu mult. Acesta ne-a povestit pățania sa printr-un mesaj pe pagina de Facebook ActualMM.ro, poveste pe care v-o redăm mai jos, integral.

Azi dimineață circulând cu mașina între Moftin și Carei de pe un camion aflat în mers sa desprins o bucata de gheata care mia spart parbrizul, am clansonat am blitat camionul din fata sa o preasca dar fără nici un rezultat, am reușit sa îl depășesc și am încercat sa îl opresc fără nici o șansă, am sunat la 112 de unde mi sa spus sa merg la biroul rutier din Carei pt a depune o plângere, între timp ce vorbeam cu ofițerul de servici de la politia Carei, la întrarea pe centura Careiului a oprit camionul cu pricina, am oprit și eu moment în care o mașină care rula în spatele meu a oprit și șoferul mia dat cartea de vizita în caz ca am nevoie de martor el fiind în spatele meu a văzut ce sa întâmplat! Șoferul camionului a zis sa îl urmez pana în Carei ca are descărcare și îmi va da Asigurarea, pana am ajuns în Carei nu știu ce sa întâmplat cu dansul cu cine a vorbit, cand am ajuns în curtea societății unde avea descărcarea mia zis ca nu am cum dovediți ca de la el a căzut gheata și nu îmi da asigurarea, spunându-mi ca pot merge la politie sau unde vreau eu deoarece nu am filmare cum ca de la el ar fi căzut gheata!

Am mers la politie în Carei unde ofițerul de serviciu a sunat o patrula de la rutiera care era în teren sa vina la sediu, aceștia din urma iar fi spus ca nu vin deoarece nu au ce sa facă ei în situația asta, insistând ofițerul de serviciu sa vina la sediu deoarece este o sesizare făcută prin 112 aceștia au ajuns după 30 minute spunându-mi ca nu au cu ce ma ajuta, dar într-un final au spus sa mergem împreună la firma unde era camionul pt descărcare, ajunși acolo de fata cu șoferul aceeași chestie susțineau și ei și șoferul ca nu am dovada ca de la el a căzut gheata, și de ce nu am o camera de bord(tot eu vinovat, ca nu am camera de bord, de parca e obligatoriu prin lege sa ai, circulând zilnic 200 300 km o sa îmi cumpăr una) degeaba leam zis ca a oprit omul din spatele meu care a văzut tot și am cartea lui de vizita și poate veni de martor…. Concluzie nu am rezolvat nimic, ultimele cuvinte ale polițiștilor a fost sa depun plângere la parchet dacă cred ca se merita pt un parbriz….

Dar oare dacă gheata cadea pe partea mea și întra prin parbriz, și ma lovea cu tot cu parbriz sau dacă muream, sau dacă ma pierdeam în momentul când a căzut pe parbriz și trageam de volan săream cu mașina undeva, sau loveam alte mașini tot asa se comporta politia din Carei!?”, ne-a transmis Faur Ady.

Am cerut un punct de vedere din partea IPJ Maramureș cu privire la acest caz, respectiv informații despre ce ar putea face un șofer într-o asemenea situație și care este procedura legală. Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA