Acasă sinucidere maramures ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR - Româncă de 45 de ani găsită moartă pe...

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR – Româncă de 45 de ani găsită moartă pe o plajă din Italia

DISTRIBUIȚI

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR O româncă de 45 de ani a decis să-și pună capăt zilelor la Genova în Italia unde s-a aruncat în apă de pe niște stânci.

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR Cadavrul ei a fost adus de curenți la mal și descoperit întâmplător de trecători care au anunțat imediat autoritățile, scrie Blastingnews.

Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de miercuri, 28 decembrie 2016 la Arenzano, imediat lângă intrarea în port. La fața locului au ajuns echipaje de prim ajutor, carabinieri, dar și lucrători ai Gărzii de Coastă.

Aceștia nu au observat pe corpul femeii semne sau leziuni care să indice un posibil atac, așa că prima variantă luată în calcul a fost cea a sinuciderii prin înec.

Nu departe de locul în care a fost găsită, autoritățile au descoperit poșeta victimei și așa au reușit să o identifice. Au contactat imediat familia româncei, iar în urma discuțiilor purtate cu prietenii și rudele acesteia, ipoteza sinuciderii pare să se confirme.

Se pare că femeia suferea de ceva timp de depresie și nu era la prima tentativă de sinucidere, ea încercând și în trecut să-și pună capăt zilelor.

Anchetatorii au găsit și un tub gol de medicamente, scrie IntelligoNews, femeia urmând de ceva vreme un tratament anti-depresiv.

Pastilele au fost achiziționate chiar în noaptea de marți spre miercuri, 27 spre 28 decembrie 2016 de la o farmacie locală.

Este posibil, așadar, ca ea să fi recurs la acest gest după ce a înghițit barbiturice, însă deocamdată acestea sunt speculații. Detaliile exacte se vor cunoaște abia după efectuarea autopsiei, atunci când va fi stabilită și cauza morții.

 Totodată o anchetă a fost deschisă pentru a determina dinamica evenimentelor, chiar dacă primele informații indică faptul că femeia s-a aruncat în apă de pe o stâncă, unde și-a lăsat și poșeta, iar curenții au adus-o la mal.

Tot din ceea ce au observat la fața locului, autoritățile presupun că au de-a face cu o sinucidere, iar cauza probabilă a morții este înecul.

Femeia de 45 de ani lucra la un spital din Genova, era divorțată și avea un fiu. Întrucât i-au găsit poșeta, autoritățile au reușit să-o identifice, însă nu i-au dat publicității numele.

Rudele ei au fost anunțate și au colaborat cu anchetatorii oferindu-le informații prețioase care în acest moment susțin ipoteza sinuciderii.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

UNII APLAUDAȚI, ALȚII AMENDAȚI – La două săptămâni după concertul lui Leșe, nici o sancțiune. Au fos în schimb amendați oameni la o petrecere...

Mâine se împlinesc fix două săptămâni (14 zile) de la concertul extraordinar susținut de Grigore Leșe și Ansamblul Folcloric Național Transilvania la sala ATP...

TOȚI POLIȚIȘTII DIN MARAMUREȘ, ÎN ALERTĂ – Două minore de 13 și 14 ani au pus pe jar întreg județul după ce și-au înscenat...

Miercuri, 28.10.2020, la ora 13.10, un bărbat a sesizat Poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei despre faptul că în jurul orei 12.00, fiica sa, de 14...

BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Șoferiță de dubă cu volan pe dreapta și numere de SM, la plimbare pe contrasens

Imagini surprinzătoare filmate în trafic azi, în zona Buclă din municipiul Baia Mare. O șoferiță ce conducea o autoutilitară cu volan pe dreapta și...

PNL își începe mandatul 2020 – 2024 la Consiliul Județean Maramureș printr-o ședință ilegală

Peneliștii maramureșeni se dovedesc a fi ”vrednici” urmași ai lui Mircea Man&co, pentru că prima ședință a noului Consiliu Județean Maramureș din mandatul 2020...

GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară....