AcasăEvenimentSportȘI-A PRELUNGIT CONTRACTUL – Taniela Maravunawasawasa, golgheterul SuperLigii de Rugby, rămâne la...

ȘI-A PRELUNGIT CONTRACTUL – Taniela Maravunawasawasa, golgheterul SuperLigii de Rugby, rămâne la CSM Știința încă doi ani

DISTRIBUIȚI

ȘI-A PRELUNGIT CONTRACTUL   Călin Matei președintele vicecampioanei României, a anunțat prelungirea raporturilor contractuale pe o perioadă de doi ani între C.S.M.Știința Baia Mare și jucătorul de origine fijiană Ratu Taniela Rawaqa Maravunawasawasa.

Născut pe data de 30 aprilie 1986 la Lautoka – Fiji uvertura de (1,79 m – 90 kg) a fost adus la Baia Mare începând cu data de 25 februarie 2015. În acești 3 ani și 3 luni petrecuți la clubul băimărean golgheterul SuperLigii de Rugby ediția 2017-2018 (cu 109 puncte marcate) a reușit să obțină trei titluri de vicecampion al României, plus două medalii de argint în Cupa României.

În cea de-a treia competiție internă Cupa Regelui, Taniela Maravunawasawasa a reușit obținerea a două medalii de aur edițiile 2016 și 2017 respectiv una de argint ediția inaugurală 2015. La nivelul competițiilor europene inter cluburi Taniela Maravunawasawasa a bifat un singur joc ca titular în returul din Challenge Cup ediția 2015 contra celor de Enisey S.T.M.Krasnoyarsk scor 12-33. Fijianul de 32 de ani din lotul zimbrilor a făcut parte din naționala statului Fiji respectiv al celui de rugby 7.

A debutat pentru naționala țării sale împotriva statului Samoa în anul 2007, într-un meci din cadrul Cupei Națiunilor Pacificului, ocupând ulterior cu 103 puncte locul doi în topul celor mai prolifici marcatori ai Cupei Națiunilor Pacificului. Deasemenea în 2012 sub culorile echipei Jaffna Challengers a evoluat la turneul de rugby 7 din Sri Lanka. Până la venirea sa la C.S.M.Știința Baia Mare, Taniela a mai evoluat pentru gruparea din Hexagon, S.U.Agen Lot-et Garonne (din liga secundă Pro D2), Grenoble respectiv Navy Sports Club Sri Lanka.

 

Sursă info și foto: Alin Boțioc/ Rugby Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA