AcasăEvenimentSI-A LUAT VIAȚA - Un pompier a fost găsit spânzurat pe strada...

SI-A LUAT VIAȚA – Un pompier a fost găsit spânzurat pe strada Clinicilor din Cluj Napoca, după Festivalul UNTOLD (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

sursa: ziuadecluj.ro

În această dimineaţă, pe strada Clinicilor nr 1, un tânăr de cel mult 25 de ani a pătruns în curtea catedrei de fiziologie a UMF Cluj şi s-a sinucis. El a încercat să se spânzure de gard, cu propria curea, dar nu a reuşit; a apelat apoi la nişte cabluri găsite în curte, cu ajutorul cărora şi-a dus planul la îndeplinire.

Pe scări au fost găsite o haină şi un telefon mobil; tânărul a lăsat în urmă două cutii goale de bere, una chiar la picioarele sale. El a fost găsit la ora 9 de un angajat al catedrei, care a anunţat serviciul de ambulanţă şi poliţia.
La această oră şi criminaliştii sosesc la locul nefericitului incident. Cei aflaţi la faţa locului presupun că tânărul venea de la festivalul Untold.

UPDATE: Potrivit unor surse ZIUA de CLUJ, trupul tânărului a fost descoperit la ora 08:30 de un cetăţean care trecea prin zonă, care a anunţat imediat Poliţia Locală, însă angajaţii instituţiei nu s-au deplasat la faţa locului.

UPDATE 2: Asupra tânărului decedat nu s-au găsit acte de identitate, însă a fost descoperit un card de consumaţie Untold.

UPDATE 3: Pe mâna stângă a fost găsită o brăţară de acces la festival. La faţa locului a venit şi tatăl tânărului, care a înnebunit de durere la vederea trupului neînsufleţit, fiind nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l dezlipi din zonă. În aceste momente cadavrul a fost transportat în incinta Institutului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE 4: Potrivit poliţiştilor, persoana decedată este un tânăr de 25 de ani din Baia Mare. (Sursa: Ziua de Cluj.ro)

UPDATE 5: Conform unor surse însă neoficiale băimăreanul era angajat ISU Maramureș.

UPDATE 6

Informația a fost confirmată oficial de ISU Maramureș. Tânărul găsit spânzurat în centrul Clujului este angajat lor. Paul Pascalau avea 25 de ani și era sublocotenent în cadrul Centrului Operațional ISU Maramureș. La sediul ISU Maramureș a fost arbordat steagul negru, semn că unitatea militară este în doliu în memoria colegului lor. “În această dimineață am fost anunțați despre faptul că un angajat al ISU Maramureș a fost găsit decedat. Acesta în se afla în timpul liber. Poliția din județul Cluj continuă cercetările. Pentru noi este o pierdere foarte mare. Nu putem să vă oferim mai multe detalii decât atunci când poliția va finaliza ancheta. Era o persoană calmă, liniștită un adevărat coleg” a declarat lt. Oana Gonczi, purtător de cuvânt al ISU Maramureș.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA