spot_img
AcasăActualitate112ŞI-A BĂTUT CRUNT SOŢIA - Interlopul clujean Ovidiu Roja, condamnat la închisoare pentru...

ŞI-A BĂTUT CRUNT SOŢIA – Interlopul clujean Ovidiu Roja, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor

spot_img

DISTRIBUIȚI

ŞI-A BĂTUT CRUNT SOŢIA Interlopul clujean Ovidiu Roja a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, relatează Ştiri de Cluj. Roja a primit o pedeapsă de 8 ani și 6 luni de închisoare, după ce și-a bătut crunt soția.

ŞI-A BĂTUT CRUNT SOŢIA În noaptea de 4 spre 5 februarie 2016, pe o stradă din Turda a fost un scandal uriaș la casa lui Ovidiu Roja.

Anchetatorii au confirmat că ”bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri cu un corp dur.

Aceasta a fost dusă la Spitalul Turda, iar acolo s-a constatat că loviturile suferite i-au fost pusă viața în pericol femeii. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor calificat”.

Ovidiu Roja a fost arestat în urma acelui incident.

Cei care cunosc familia Roja au relatat că femeia ar fi fost lovită cu o țeavă, rănile provocate fiind grave.

Interesant este că la ultima înfățișare a procesului de la Tribunalul Cluj soția interlopului a anunțat că s-a împăcat cu acesta, iar avocații au cerut schimbarea încadrării de la tentativă de omor la acte de violență.

Cererea nu a fost aprobată de instanță, iar judecătorii au pronunțat acum o sentință dură împotriva lui Roja.

Ovidiu Roja a mai fost condamnat pentru acte de violență. Celebru este incidentul de la clubul Talora, din 2012, când, alături de alți trei bărbați, a fost arestat atunci pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, violenţe şi distrugere.

Roja ar fi fost atacat cu o rangă de un tânăr, care făcea parte dintr-un grup rival, iar el a ripostat, lovindu-l pe atacator cu un ciocan.

”În ultima vreme s-au liniştit şi aceste personaje. Vin alţii din urmă, care vor să preia frâiele, unii mai tineri. Şi interlopii îmbătrânesc.

Ştiu că nu Roja a fost vinovat de scandalul de duminică noaptea. Cei care au fost de faţă mi-au spus că a sărit la bătaie un tip tânăr, care l-a lovit pe Roja, dar se pare că pe acela nu l-au arestat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe”, scrie presa locală din Turda. Ovidiu Roja a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare după acel scandal.

În 2013, a fost inculpat în alt dosar pentru lovire, dar victima și-a retras plângerea.

În 2014, el a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj, la pedeapsa un an şi șase luni, într-un proces penal cu Cirebea Sebastian Florin, pentru şantaj.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA