AcasăEvenimentSHOW - Motoarele si masinile de epoca s-au intalnit genericul "Imparte drumul...

SHOW – Motoarele si masinile de epoca s-au intalnit genericul „Imparte drumul – Alege viata!” spirijinit de Serviciul Politiei Rutiere (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Show de exceptie astazi in zona Casei de Cultura din Baia Mare. Evenimentul a fost dedicat masinilor de epoca in combinatie cu motoarele puternice ale motocicletelor. Intreg show-ul s-a desfasurat sub genericul „Imparte drumul – Alege viata!”, sprijinit de Serviciul Politiei Rutiere Maramures si Politia Locala Baia Mare. In cele circa doua ore scopul principal al organizatorilor a fost acela de a constientiza participantii la trafic ca in afara autoturismelor si camioanelor de toate tipurile si diminesiunile, exista si motociclete dar si masini de epoca. 

A fost si o parada a masinilor de epoca si a motocicletelor pe traseul Casa de Cultura – Universitatea de Nord – Bd Unirii – Bd Bucuresti – zona Semiluna – Bd Bucuresti – Canal 7 – Hotel Mara – Bd Unirii (Catedrala Ortodoxa) – Bd Bucuresti – Piata de Alimente – Centrul Vechi – Hotel Rivulus – Podul de la Casa de Cultura.

In zona respectiva strada a fost inchisa traficului rutier iar soferii masinilor de epoca, motociclete dar si a unor masini mai puternice si-au demonstrat indemanarea printre jaloane. Sutele de baimareni care au participat la evenimentul organizat de clubul VW Kaffer Baia Mare si Nord6Riders s-au declarat incantati si au declarat ca ar vrea sa vada cat mai des astfel de manifestari.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA