AcasăActualitateSocialSFATURI: Modalități de a deveni polițist de frontieră

SFATURI: Modalități de a deveni polițist de frontieră

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale – sesiunea 2014, iar prin Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare se pot înscrie pentru aceste unități de învățământ.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt puse la dispoziție următoarele locuri pentru specializarea Poliție de Frontieră:

La Academia de Poliție “A.I. Cuza” București – Facultatea de Poliție, arma Poliție de Frontieră – curs de zi – 40 locuri, din care 1 loc pentru etnicii rromi, 1 loc pentru maghiari și 1 loc pentru alte minorități.

La Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea, curs de zi – 50 locuri, din care 2 locuri pentru etnicii rromi și 3 locuri pentru alte minorități.

La nivelul Ministerului Apărării Naționale sunt puse la dispoziție 35 de locuri pentru Poliția de Frontieră, astfel:

La Academia Tehnică Militară București – 18 locuri;

La Academia Navală “Mircea cel Bătrân” Constanța, învățământ de zi – 4 locuri;

La Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre “Basarab I” Pitești, învățământ postliceal, cu durata de 2 ani, învățământ de zi – 11 locuri;

La Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu” Constanța, învățământ postliceal, cu durata de 2 ani, învățământ de zi – 2 locuri.

De asemenea, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației recrutează candidați pentru admitere la instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale pe locurile Ministerului Afacerilor Interne pentru următoarele instituții:

–         Direcția Medicală;

–         Inspectoratul General de Aviație;

–         Direcția pentru Comunicații și Tehnologia Informației;

–         Direcția Generală Pașapoarte;

–         Centrul Național SIS;

–         Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date;

–         Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Activitățile efective de recrutare și înscriere a candidaților se desfășoară zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, la Biroul Resure Umane din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, iar data limită de înscriere este 02.06.2014. Data limită de depunere a dosarului de candidat este 20.06.2014 (la sediul structurii care a efectuat recrutarea), iar perioada de înscriere/desfășurare a concursului este 20.07 – 04.08.2014.

Pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea data limită de înscriere este 01.08.2014, iar data limită de depunere a dosarului de candidat este 12.08.2014 (la sediul structurii care a efectuat recrutarea). Perioada de înscriere/desfășurare a concursului este 07.09 – 14.09.2014, la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea.

Informații suplimentare se pot obține și telefonic: ITPF Sighetu Marmației, Biroul Resurse Umane, telefon 0262 – 314528, interior 26060, 26061 și 26062.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA