AcasăLifestyleSfaturi de la pariori cu experiență: cum să pariezi pentru meciurile de...

Sfaturi de la pariori cu experiență: cum să pariezi pentru meciurile de fotbal?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți oameni sunt pasionați de pariuri sportive online, pentru că sunt dinamice, diverse și oferă șansa unor câștiguri importante. Dintre zecile de sporturi pe care le au la dispoziție, jucătorii aleg cel mai des pariuri pe fotbal, căci nu degeaba i se spune sportul rege, cu milioane de fani în toată lumea.

Din strategiile unor pariori cu experiență, îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile pentru cum să pariezi pentru meciurile de fotbal ca să ai șanse maxime de reușită.

Fixează un buget exact și o miză pe termen lung

Primul pas către succesul în hobby-ul de parior este organizarea riguroasă a sesiunilor de betting: fixează un buget de joc pe care să-l urmezi cu strictețe și estimează pe termen lung mizele pe care le ai în vedere. 

Când joci pariuri sportive online poți să controlezi mai ușor decât la pariurile fizice ce sume pariezi și cât timp petreci pe site-urile de pariuri. În conturile pe care ți le deschizi ca user pe platformele online de pariuri ai în permanență o evidență cu istoricul accesărilor și valoarea mizelor.

Verifică situația la zi: dacă ai depășit timpul pe care ți l-ai planificat pentru betting și cum stai cu banii. Păstrează constantă miza pe care ai stabilit-o inițial, nu o schimba de la un bilet la altul, oricât ar părea de tentant. Dacă ai consumat bugetul pe luna în curs, ia o pauză până luna viitoare, nu-ți forța norocul și mai ales nu-ți dezechilibra situația financiară.

Începe cu pariuri simple și continuă cu pariuri live

Când începi să joci pariuri sportive la fotbal ești ca un schior care pune pentru prima oară schiurile în picioare. Nu te duci pe cea mai abruptă pârtie, începi cu pași mici, prudenți. La fel trebuie să faci și aici: debutează cu pariuri simple, pe câștigător partidă sau scor meci și treptat, după ce studiezi echipele și înveți regulile de pariere, treci la pariuri live, unde sunt cote mari pentru meciurile de fotbal și ai șansa unor câștiguri frumoase.

Cu o condiție însă: să fii foarte atent la joc, astfel încât să prinzi cel mai bun moment pentru plasarea unui pariu. Urmărește meciurile la televizor sau în live streaming pe net, ca să fii în permanență conectat la realitatea de la firul ierbii. Statisticile, părerile specialiștilor și sugestiile tipsterilor sunt doar niște repere, decizia de pariere trebuie să-ți aparțină 100%, pentru că joci pe banii tăi și pe timpul tău, așa că trebuie să fii stăpân pe situație și să-ți asumi tot ce se întâmplă, cu bune și cu rele.

Creează un portofoliu variat de pariuri sportive online

Analizează ofertele caselor de pariuri și alege cele mai avantajoase premii de bun venit, avantaje de fidelitate și alte oportunități de majorare a capacității de pariere. Informează-te despre cele mai importante competiții care au loc în sporturile consacrate și optează pentru meciurile cu cele mai bune cote.

Realizează o selecție care să-ți maximizeze șansele de câștig și nu paria niciodată toți banii pe un singur bilet.  

Când ești cu bugetul pe terminate, orientează-te către pariuri speciale antepost și selectează mize mici. Fii mai prudent decât la pariurile live, când intri imediat în ritmul alert al partidelor, iar pariurile sunt plasate mult mai repede.

Ține seama de aceste sfaturi de la pariori cu experiență, ca să înveți cum să pariezi pe meciurile de fotbal și să ai șanse mari de câștig!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA