spot_img
AcasăLifestyleMondenSFATURI – Actria Carrie Fisher, prințesa Leia din Star Wars, va face...

SFATURI – Actria Carrie Fisher, prințesa Leia din Star Wars, va face rubrica sentimentală a ziarului The Guardian

DISTRIBUIȚI

Actrița americană Carrie Fisher, cunoscută din seria de filme Star Wars în care o interpretează pe prințesa Leia, va fi responsabilă a rubricii sentimentale a ziarului britanic The Guardian, relatează AFP.

Actrița în vârstă de 59 de ani va încuraja tinerii cititori ai ziarului să-și mărturisească sentimentele și problemele personale.

Propriile experiențe și lecții de viață o vor ajuta pe actriță să dea sfaturi. Carrie Fisher a avut în tinerețe probleme psihologice în urma dependenței de droguri. Ea a promis că va sfaturi pe baza “unei vieți pline de răsturnări de situații și accidente”.

Fiică a popularei actrițe Debbie Reynolds, cunoscută din comedia muzicală, “Singing in the Rain” și a celebrului actor Eddie Fisher, Carrie a avut o tinerețe plină de probleme. Ea a devenit cunoscută pe plan mondial datorită rolului prințesei Leia din prima trilogie Star Wars, care a devenit un fenomen cultural între 1977 și 1983.

Actrița a declarat în diferite interviuri că a fost diagnostică în tinerețe cu tulburare bipolară și că a fost dependentă de medicamente și de cocaină. Ea a mărturisit, de asemenea, că fost supusă unei terapii cu electroșocuri.

Carrie Fisher și-a mărturisit cititorilor ziarului The Guardian problemele, dependența, boala mintală și maternitatea, care a ajutat-o să treacă peste toate aceste “nenorociri și experiențe nefericite”.

Fisher nu este prima vedetă care se ocupă de rubrica sentimentală a ziarului, înaintea ei rubrica a fost asigurată de celebra cântăreață canadiană Alanis Morissette.

Sursa: Agerpres

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA