AcasăActualitate112SFÂRŞIT TRAGIC LA FERMĂ - Băieţelul de doar 3 ani al unei...

SFÂRŞIT TRAGIC LA FERMĂ – Băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau în Castellon a căzut într-un canal de irigaţii şi s-a înecat

DISTRIBUIȚI

SFÂRŞIT TRAGIC LA FERMĂ Băieţelul de doar 3 ani al unei familii de români care munceau la o fermă din Castellon, Spania, a avut un sfârşit tragic, martorii fiind îngroziţi.

Totul s-a întâmplat marţi seara, când părinţii l-au luat pe micuţ cu ei la muncă.

Alături de cei doi părinţi şi copil se mai aflau alţi doi români, şi ei muncitori la fermă.

Când se întorceau acasă, adulţii au scăpat din vedere copilul, care a dispărut. L-au căutat şi cu groază au descoperit că era căzut într-un canal de irigaţii din apropierea şoselei.

 

Părinţii au cerut ajutorul la numărul de urgenţă şi după ce au scos băiatul din canal l-au dus la o staţie de benzinărie din apropiere.

„Am auzit ţipete, plânsete, apoi sirenele maşinilor de poliţie, care soseau. Ne-am dat seama că trebuie să fie ceva foarte serios şi asta s-a confirmat. E o mare tragedie pentru părinţi”, a povestit proprietarul barului din benzinărie.

Copilul a fost foarte repede urcat într-o salvare şi transportat la spital, medicii încercând să îl resusciteze şi pe drum, şi în instituţia medicală.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru micuţ şi a fost declarat decedat.

Sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA