AcasăActualitate112SFÂRŞIT GROAZNIC - Un parapantist din Timiş de 35 de ani a...

SFÂRŞIT GROAZNIC – Un parapantist din Timiş de 35 de ani a murit lovit de elicea aparatului de zbor

DISTRIBUIȚI

SFÂRŞIT GROAZNIC A vrut să repare o defecţiune la motorul aparatului de zbor, iar elicea a pornit şi l-a lovit cu putere. Bărbatul a murit pe loc. Colegii spun că avea experienţă de zbor şi că era multiplu campion. Acum, o fetiţă de câţiva ani a rămas fără tată.

Din păcate, însă pentru Bogdan a fost ultima pregătire de zbor. A încercat să îşi tureze paramotorul, povesteşte unul dintre colegii tânărului.

„Doar cadrul paramotorului, fără aripă, pe un suport dat de fabricant. În momentul când a turat, motorul a venit spre el şi cred că a intrat cu capul în elice”, explică acesta.

Bărbatul e şocat. Ieri, tânărul de 35 de ani se afla împreună cu el şi cu alţi prieteni pe un câmp din zona localităţii Gelu, aflată la aproximativ 40 de kilometri de Timișoara.

Voiau să plutească pe cer. Cu toţii cunoşteau foarte bine locul. Au zburat acolo de zeci de ori. Şi, nu o dată, aventurile în aer au fost filmate şi postate pe adresa de youtube a lui Bogdan.

Colegul lui Bogdan le-a explicat poliţiştilor, pe care chiar el i-a chemat la faţa locului, ce s-a întâmplat.

La locul accidentului au sosit şi echipaje medicale, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 35 de ani. Criminaliştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA