spot_img
AcasăEvenimentSfântul Valentin i-a adus achitarea! Fostul viceprimar mircea Dolha a fost găsit...

Sfântul Valentin i-a adus achitarea! Fostul viceprimar mircea Dolha a fost găsit nevinovat de către judecătorii brașoveni

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Braşov s-a pronunţat marți, 14 februarie, în cazul dosarului în care Mircea Dolha, fost viceprimar al municipiului Baia Mare a fost trrimis în judecată de procurorii DNA sub acuzația de trafic de influență.

Ultima înfăţişare în acest dosar a avut loc în data de 7 februarie, pronunțarea sentinței fiind amânată cu o săptămână. Procurorii DNA au instrumentat dosarul de trimitere în judecată pentru faptele petrecute în luna iunie 2006. Ei l-au acuzat pe Mircea Dolha că ar fi pretins suma de 15.000 euro de la o persoană pentru a fi ajutată să intre în posesia unui teren (prin cumpărare directă) situat în apropierea imobilului unde locuiește, aflat în proprietatea Consiliului Local. Banii ar fi fost destinați influențării unor consilieri locali să voteze respectivul proiect de hotărâre. Denunțul la DNA a fost făcut chiar de persoana care era implicată în cumpărarea terenului. Dolha a fost trimis în judecată în 2008, în cele din urmă Tribunalul Maramureș a dat sentința de achitare, dar procurorii au făcut recurs. După mai multe termene de judecată, iată că și Curtea de Apel Brașov a menținut sentința instanței maramureșene. Povestea nu s-a sfârșit, sentința nu este definitivă, așa că procurorii mai pot depune recurs.

G. Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA