AcasăMARAMURESUL ISTORICSEZONUL INCENDIILOR – În zona Cămara din Sighetu Marmației au ars peste...

SEZONUL INCENDIILOR – În zona Cămara din Sighetu Marmației au ars peste cinci hectare de vegetație uscată

DISTRIBUIȚI

Un incendiu de vegetație a izbucnit duminică după-amiază  în cartierul Cămara din Sighetu Marmației. Se pare că incendiul ar fi fost cauzat de către o persoană care ar fi aprins resturi de vegetație uscată, rezultate în urma acțiunilor de curățare a terenurilor. Se ia în calcul și varianta cu un foc lăsat nesupravegheat de pescarii care mișună prin zonă.

Incendiul a fost semnalat de către o persoană care a sunat la 112.  La fața locului s-au deplasat mai multe auto-speciale ale pompierilor militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației care au acționat pentru stingerea incendiului. Din cauza vântului, flăcările s-au extind cu repeziciune, existând riscul ca incendiul să afecteze depozitele existente în zona fabricii „Maramureșeana”. Pe lângă pompierii militari, la locul incendiului au sosit echipaje de poliție, jandarmi și ambulanțe.

După câteva ore intense de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat cu foarte mare dificultate datorită unor  zone greu accesibile. Au ars peste cinci hectare de vegetație, echipele de pompieri au acționat manual cu uneltele din dotare, accesul autospecialelor fiind imposibil.

Locul celor care au stins focul a fost luat de organele abilitate care vor stabili care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA