AcasăEvenimentSEX PE 30 DE LEI - O aradeanca de 20 ani prinsa...

SEX PE 30 DE LEI – O aradeanca de 20 ani prinsa in timpul actului sexual de jandarmi. Fata a fost de 43 de ori amendata

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

La sfârşitul săptămânii trecute, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată cu privire la faptul că pe B-dul Independenţei din localitatea Baia Mare, în apropierea unui local, două persoane întreţineau relaţii sexuale. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care a identificat-o pe Mariana B. de 20 de ani, din Arad ce este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 328, Cod Penal.

Persoana în cauză s-a deplasat pe B-dul Independenţei din localitatea Baia Mare, în apropierea unui restaurant, în scopul atragerii de persoane de sex masculin pentru întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

În jurul orei 13.30,  V. Z., în vârstă de 50 ani, i-a propus făptuitoarei să întreţină relaţii sexuale în schimbul sumei de 30 lei. După discuţie cei doi s-au deplasat la parterul unei clădiri abandonate din apropierea restaurantului şi au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost surprinşi de către jandarmi. După ce a fost condusă la sediul I.J.J. Maramureş, în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de către jandarmi de 43 de ori în cursul anilor 2011-2012, pentru săvârşirea contravenţiei prevăzută la art. 3 pct. 6 din Legea 61/1991 modificată. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA