Acasăsinucidere maramuresSERVICIU GRATUIT - Vaticanul pune la dispoziția persoanelor fără adăpost „spălătoria papei Francisc”

SERVICIU GRATUIT – Vaticanul pune la dispoziția persoanelor fără adăpost „spălătoria papei Francisc”

DISTRIBUIȚI

SERVICIU GRATUIT Vaticanul a anunțat luni deschiderea „spălătoriei papei Francisc”, un serviciu gratuit pus la dispoziție „persoanelor sărace, în special fără celor adăpost”.

Astfel, persoanele vor putea „să spele, să usuce și să-și calce” hainele la Centrul ‘Genti di Pace’ al comunității din Sant’Egidio, un vechi centru spitalicesc din Roma gestionat de această asociație catolică, scrie Libertatea.

La acest serviciu care începe luni se vor adăuga în următoarele luni și altele furnizate în același loc precum frizerie, duș, păstrarea hainelor, un ambulator medical și distribuirea de produse de primă necesitate.

 

Acest nou serviciu pentru persoane fără adăpost se adaugă unui alt serviciu pus la dispoziția celor nevoiași: o sală de dușuri instalată în apropiere de coloanele din Piața San Pietro.

Anul trecut a început să opereze în aceeași locație un ambulator medical unde persoanele fără adăpost pot primi asistență de la medicii voluntari din cadrul asociației italiene Medicina Solidale.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA