AcasăNews AlertSENTINŢE – 8 ani de puşcărie pentru că şi-a îngropat de viu...

SENTINŢE – 8 ani de puşcărie pentru că şi-a îngropat de viu copilul; 18 ani pentru uciderea soţului amantei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astăzi, magistraţii maramureşeni au dat sentinţa în două cazuri grele petrecute în judeţul Maramureş. Este vorba despre un caz în care o aşa zisă mamă şi-a îngropat bebeluşul de viu în spatele grajdului şi despre un caz în care un bărbat l-a omorât pe soţul fostei sale amante în stradă şi a încercat să o omoare şi pe aceasta.

 

Maria Nemeş – 8 ani de puşcărie

Tanara în vârstă de 23 de ani care si-a ucis bebeluşul şi l-a îngropat în spatele grajdului în grădină va sta în spatele gratiilor 8 ani de zile. Magistratii Tribunalului Maramures au decis că înculpata va trebui să achite şi 1.500 lei cheltuieli judiciare. Omorul a avut loc în cursul lunii iulie, atunci când femeia se afla la părinţii ei în satul Văleni (comuna Călineşti). Sentinţa nu este definitivă ea putând fi atacată cu apel.

Adrian Sava – 18 ani de puşcărie

Bărbatul din Brăila a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru crima pe care a comis-o în luna mai în Sighetu Marmaţiei. Adrian Sava i-a atacat pe soţii Feldman în stradă. Pe bărbat l-a omorât iar femeia a scăpat cu viaţă. La această pedeapsă se va adăuga şi restul de pedeapsă pe care o mai are de executat într-o condamnare pentru furt calificat. Este vorba de 912 zile de închisoare. Totodată, instanţa a decis ca inculpatul să plătească despăgubiri civile în suma de 1.158,68 lei către Serviciul de Ambulanţă Maramureş, 275 către Spitalul Municipal Sighet, 1.792,07 lei către Spitalul Judeţean iar către Gabriela Feldman va trebui să plătească despăgubiri materiale în valoare de 1.000 lei precum şi 10.000 de euro daune morale. Mai mult, către sora bărbatului ucis va trebui să primească despăgubiri materiale în sumă de 2.000 lei şi 5.000 lei daune morale. Cei doi copii ai soţilor Feldman urmează să primească câte 175 lei lunar (începând cu 28 mai 2011 şi până la majorat), precum şi 20.000 de lei despăgubiri morale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA