AcasăLifestyleMondenSENTINȚĂ - Socrul fotbalistului Gareth Bale, condamnat la 10 ani de închisoare...

SENTINȚĂ – Socrul fotbalistului Gareth Bale, condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Martin Rhys-Jones, tatăl logodnicei starului Real Madrid, Gareth Bale, se confruntă cu 10 ani de închisoare în SUA, după ce a pledat vinovat pentru înşelătorie. El a recunoscut că a comis o fraudă de 2 milioane de lire sterline, prin care a păcălit mai mult de 250 de persoane.

Astfel, mai mult de 250 de victime din Marea Britanie şi Canada au fost atrase în cumpărarea de acţiuni, care erau aproape lipsite de valoare.

Bărbatul de 52 de ani – care este bunicul celor două fiice ale lui Bale, a fugit din Marea Britanie în Spania, după ce a scăpat pe cauţiune, dar mai târziu a fost prins şi extrădat în SUA.

Rhys-Jones a recunoscut vina sa în ce priveşte frauda de milioane de dolari, în faţa tribunalului Buffalo Federal din statul New York. I-a fost refuzată eliberarea pe cauţiune, în cazul în care fiica sa, Emma Rhys-Jones, ar încerca să-l ajute.

Asistentul avocatului Russell Ippolito a declarat că frauda a fost plănuită pe scară largă de la Barcelona. La audieri, curtea a ascultat declaraţiile conform cărora banii au fost trecuţi printr-o bancă din New York, apoi trimişi în diverse conturi off-shore.

Până în prezent, 12 persoane au fost arestate, iar patru au fost deja condamnate, inclusiv Arnold Wrobel – mâna dreaptă a lui Rhys-Jones.

Sursa: ziarulromanesc.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA