Acasăsinucidere maramuresSENTINȚĂ ÎN FRANȚA – Patru români, condamnați la închisoare după ce au...

SENTINȚĂ ÎN FRANȚA – Patru români, condamnați la închisoare după ce au jefuit și ucis un primar

DISTRIBUIȚI

SENTINȚĂ ÎN FRANȚA  Doi români au fost condamnați vineri în Franța la câte 20 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în 2013, când au jefuit și au ucis un primar, informează sudouest.fr.

Judecătorii de la curtea de justiție  Charente-Maritime Assize din Saintes i-au condamnat vineri pe Vasile Lazar și Roméo-Virgil Lazăr la câte 20 de ani de închisoare pentru jefuirea și uciderea primarului Michel Reutin, primarul comunei Semussac din departamentul francez Charente Maritime.

Crima a avut loc în februarie 2013, într-o localitate din vestul Franței. Românii au pătruns în casa Michel Reutin, l-au legat şi l-au bătut. Au plecat din casa lui cu 6.000 de euro şi mai multe bijuterii, dar, din cauza loviturilor foarte puternice, bărbatul a murit, potrivit rezultatelor autopsiei. Românii condamnați au vârste între 29 și 41 de ani.

În acelaşi caz, alţi doi români, complici ai ucigaşilor, Marinica Bojin și Daniel Drăghici  au fost condamnaţi la şase, respectiv patru ani de închisoare. Sentința nu este însă definitivă, cei patru acuzați au la dispoziție 10 zile să facă apel la această decizie.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA