AcasăNews AlertSENTINȚĂ - Fostă angajată a BCR Șomcuta Mare, condamnată la închisoare, pentru...

SENTINȚĂ – Fostă angajată a BCR Șomcuta Mare, condamnată la închisoare, pentru înșelăciune, și plata unor daune materiale

DISTRIBUIȚI

Judecătoria Baia Mare a dat sentința în unul dintre dosarele în care apare numele Emiliei Hăgan, fostă angajată a Băncii Comerciale Române, sucursala Șomcuta Mare.

Conform sentinței, Emilia Lliana Hăgan a fost condamnată ”la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prev. de art. 244 alin 1 şi 2 cod penal , cu aplicarea art. 5 Cod penal (persoană vătămată BRD Groupe Societe Generale); – la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prev. de art. 244 alin 1 şi 2 cod penal, cu aplicarea art. 5 Cod penal (părţi civile Erdely Ramona şi Erdely Cristian); – la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prev. de art. 244 alin 1 şi 2 cod penal, cu aplicarea art. 5 Cod penal (părţi civile Ştef Vasile şi Ştef Adriana Mariana).

În baza art. 38 alin. 1 lit. a rap. la art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate inculpatei în pedeapsa de 2 ani închisoare la care adaugă o treime din totalul celorlalte pedepse (1/3 din 3 ani = 1 an), urmând ca în final, inculpata să execute pedeapsa închisorii de 3 ani”.

În aceeași sentință se arată că BRD Groupe Societe Generale nu s-a constituit parte civilă în cauză.

Părţile civile Ştef Vasile şi Ştef Adriana Mariana, domiciliaţi în Vălenii Şomcutei, urmează să primească suma de 50.600 USD reprezentând daune materiale.

Totodată, Erdely Ramona şi Erdely Cristian vor primi suma de 86.530 euro, reprezentând daune materiale.

Emilia Hăgan a fost obligată să plătească și suma de 1.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Sentința nu este definitivă, poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

miliNu este singurul dosar în care apare numele Emiliei Hăgan, cunoscută drept ”Mili de la bancă” (foto stânga). Ea este judecată și pentru spălare de bani, într-un dosar în care apar zeci de persoane care au acționat-o în judecată pentru că i-a înșelat și le-a luat banii depuși la banca unde ea lucra.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA