spot_img
AcasăActualitate112SENTINȚĂ DEFINITIVĂ – Închisoare pe viață pentru o adolescentă de 16 ani...

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ – Închisoare pe viață pentru o adolescentă de 16 ani după ce a ucis o fetiță de numai 7 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ  O adolescentă de 16 ani din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare pe viață după ce a ucis în luna ianuarie o fetiță de 7 ani într-un parc din York, scrie The Sun.

Fata de 16 ani, care se pare că are probleme psihice, a primit pedeapsă pe viață, cu posibilitatea de eliberare condiționată, dar nu mai repede de cinci an.

Judecătorul susține că acest caz a fost unul ”cu adevărat excepțional”. Katie Rough, în vârstă de 7 ani, a murit după ce a fost sufocată de adolescenta, care avea 15 ani la acea vreme. Ucigața a folosit apoi un cuțit pentru a-i tăia gâtul fetiței într-un parc din York, în ianuarie.

Adolescenta a recunoscut omuciderea cerând diminuarea responsabilității la o audiere anterioară.

Anchetatorii spune că după ce au identificat-o pe adolescentă și au percheziționat domiciliul acesteia și au găsit desene cu bărbați care descriu uciderea și moartea, cărți și benzi desenate violente și o jucărie Simba care avea urechile tăiate și băgate apoi în stomac. Procurorul i-a spus judecătorului că adolescentei i s-au dat medicamente pentru anxietate și depresie și că a suferit de halucinații în 2016.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA