AcasăActualitatePoliticSENATOR VASILE VLAȘIN: “După ce a tăiat până și din ajutoarele de...

SENATOR VASILE VLAȘIN: “După ce a tăiat până și din ajutoarele de înmormântare motivând lipsa de fonduri, acum premierul Cîțu susține că economia duduie”

DISTRIBUIȚI

Încă un delir marca Cîțu! După ce a tăiat până și din ajutoarele de înmormântare motivând lipsa de fonduri, acum premierul Cîțu susține că economia duduie. Ieri, după ședința de Guvern, Cîțu a avut o nouă declarație halucinantă: „Dacă ne uităm la cifre, vedem că nu am pierdut locuri de muncă, din contră. Rata şomajului a scăzut constant anul trecut şi am ajuns iarăşi, să avem una dintre cele mai mici rate ale şomajului din Uniunea Europeană şi faptul că nu a scăzut, sau aceste efecte nu se văd în economie pentru că avem şi cea mai mare creştere din Uniunea Europeană în trimestrul IV. Deci, este clar că economia performează, este clar că locuri de muncă au rămas„.

Numai că cifrele îl contrazic. Per ansamblul anului 2020, scăderea economică a fost de 3,9%, iar în primele 6 luni ale anului trecut economia a căzut în prăpastie la minus 12%. Iar numărul șomerilor ajunsese în noiembrie 2020 la 462 000, cu 28% mai mult decât în aceeași lună a lui 2019.

Să vezi creștere în scădere înseamnă că fie manipulezi, fie minți!

Sorin Vlașin,

Senator PSD de Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA