spot_img
AcasăActualitateSENATOR SORIN VLAȘIN (PSD): ”România normală” este de fapt o țară anormală,...

SENATOR SORIN VLAȘIN (PSD): ”România normală” este de fapt o țară anormală, condusă de oameni politici care nu-și iubesc țara

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Ungariei, János Áder, a comparat în timpul summitului din Kiev, la care a participat şi premierul Cîţu, anexarea Crimeei de către Rusia cu Tratatul de la Trianon, încheiat la finalul Primului Război Mondial, prin care Transilvania a revenit României.

Evident între cele două evenimente nu poate fi făcută niciun fel de comparație: anexarea Crimeei este un act abuziv, condamnat la nivel internațional, iar Unirea Transilvaniei cu România este rezultatul voinței poporului, exprimată în Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918 și recunoscută ulterior prin tratatele internaționale. Din păcate, nici premierul Cîțu și nici președintele Iohannis nu au avut nicio reacție cu privire la această afirmație, pentru că sunt patrioți doar de paradă. Lor le pasă de adevărul istoric, de patriotism și de țară doar când pot acuza PSD de diferite aberații, așa cum au făcut în urmă cu un an, când președintele a afirmat că PSD vinde Ardealul ungurilor.

Într-o țară cu adevărat normală, o astfel de declarație ar fi fost urmată de o reacție de la cel mai înalt nivel! Dar ”România normală” este de fapt o țară anormală, condusă de oameni politici care nu-și iubesc țara, nu-i respectă trecutul și, în mod clar, nu-i pot construi nici viitorul.

 

Sorin Vlașin,

Senator PSD de Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA