AcasăNews AlertSENATOR SORIN VLAȘIN (PSD): “Refuzăm să ne întoarcem în epoca raționalizărilor și...

SENATOR SORIN VLAȘIN (PSD): “Refuzăm să ne întoarcem în epoca raționalizărilor și întunericului, și la propriu și la figurat!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

În contextul crizei energetice pe care specialiștii o consideră inevitabilă, mai multe țări din Uniunea Europeană se pregătesc fel și fel de măsuri și restricții pentru a evita posibile sincope în aprovizionarea cu gaze și electricitate a populației.

În ultimele zile, unul dintre principalele subiecte în țara noastră și motivul principal de îngrijorare a românilor este posibilitatea ca unele dintre aceste măsuri și restricții să fie copiate pe modelul altor țări și implementate și în România.

Sorin Vlașin, senator PSD de Maramureș: “Refuzăm să ne întoarcem în epoca raționalizărilor și a întunericului”

Unul dintre parlamentarii care au abordat acest subiect este senatorul PSD de Maramureș, Sorin Vlașin. Acesta dă asigurări cetățenilor că poziția PSD cu privire la acest subiect este una clară și fermă: românilor nu li se vor impune nici un fel de reguli sau sancțiuni în acest sens.

Zilele acestea se vorbește foarte mult despre măsuri de economisire a energiei electrice. Poziția PSD, exprimată de președintele Marcel Ciolacu este una clară și fermă: nu vom impune românilor niciun fel de reguli sau sancțiuni în acest sens. Cetățenii sunt responsabili, în primul rând pentru că e vorba despre bugetul familiei lor, afectat oricum de valul de scumpiri, de aceea fiecare încearcă să facă economie atât cât poate. Însă, refuzăm să ne întoarcem în epoca raționalizărilor și întunericului, și la propriu și la figurat. Noi, românii, care am trăit în comunism știm ce au însemnat aceste măsuri de economisire forțată, de aceea PSD nu va susține niciodată aplicarea lor!”, a declarat senatorul.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA