spot_img
AcasăNews AlertSENATOR SORIN VLAȘIN: "O nouă funcție inventată pentru acoliții PNL-USR Plus-UDMR!"

SENATOR SORIN VLAȘIN: „O nouă funcție inventată pentru acoliții PNL-USR Plus-UDMR!”

DISTRIBUIȚI

Coaliția PNL-USR-Plus-UDMR vrea austeritate, dar nu pentru ei, ci doar pentru cetățenii pe care i-au păcălit la vot! În plin scandal al tăierilor și ”înghețărilor” veniturilor tuturor categoriilor sociale, Guvernul Cîțu a avut tupeul și nesimțirea de a înființa încă 41 de poziții de ”înalt funcționar public”, remunerate cu generozitate, evident, din bani publici. Pe lângă politizarea funcției de prefect, Guvernul Câțu a impus printr-o ordonanță care modifică Codul Administrativ, înființarea funcției de secretar general al Instituției prefectului.
Am întrebat, în Comisia de muncă, familiei și protecție socială a Senatului, ce rol are secretarul județului și de ce era nevoie de acest post.

Reprezentanții puterii au răspuns, citând legea că: ”asigură stabilitatea funcţionării instituţiei prefectului, continuitatea conducerii şi realizarea legăturilor funcţionale între compartimentele instituţiei”. Să înțelegem că până acum activitatea Istituției Prefectului era instabilă, incontinuă și nu exista comunicare între compartimente? Deși eu și colegii mei am votat împotrivă, din păcate, legea a trecut de această Comisie.

Să vedem cum le va explica Guvernul Câțu românilor că pentru ei nu sunt bani, dar pentru acoliții de partid da.

Sorin Vlașin,
Senator PSD de Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA