spot_img
AcasăNews AlertSENATOR SORIN VLAȘIN: “Bunăstarea românilor există, din păcate, doar în imaginația premierului...

SENATOR SORIN VLAȘIN: “Bunăstarea românilor există, din păcate, doar în imaginația premierului Cîțu”

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD de Maramureș, Sorin Vlașin, îi dă replica premierului Florin Cîțu după ce acesta din urmă a afirmat public faptul că românii sunt mai fericiți, puterea de cumpărare crește și se consumă mai mult. Parlamentarul maramureșean a prezentat o statistică care demonstrează că România se confruntă în aceste momente cu cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani.

Bunăstarea românilor există, din păcate, doar în imaginația premierului Cîțu. Cifrele demonstrează că, prima jumătate a acestui an a adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani! Puterea de cumpărare a românilor scade constant, la fel și nivelul veniturilor!

Este nevoie de responsabilitate și o fărâmă de umanitate! Adoptarea legii consumatorului vulnerabil este absolut necesară, iar acest proiect trebuie să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare care urmează să fie convocată. Scumpirea utilităților esențiale: energie, gaze, combustibil, au generat scumpiri în lanț pe care categoriile vulnerabile nu le pot suporta”, a declarat Sorin Vlașin.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Hai ma ca te-ai ajuns, ti-ai pus si tu o poza din senat.. Ca sa fii mai credibil fa rost si de o filmare cand iei cuvantul in plen si le bagi mortu-n casa, sa vedem daca ai prestanta..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA