AcasăNews AlertSENATOR SORIN VLAȘIN - Activitatea în cifre, la un an de mandat...

SENATOR SORIN VLAȘIN – Activitatea în cifre, la un an de mandat în Parlamentul României

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu un an, am depus, cu onoare, emoție și responsabilitate, jurământul de credință față de Țară și Popor, intrând oficial în exercițiul mandatului de Senator al României.
Am jurat să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredintat de maramureșeni și, pentru mine, aceste cuvinte, rostite din suflet, au fost fundamentul pe care mi-am clădit activitatea, zi de zi, atât la lucrările în plen, cât și în cele două comisii senatoriale din care fac parte: Comisia economică, industrii şi servicii și Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, în cadrul căreia sunt secretar. De asemenea, fac parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Ungaria.

Așa cum am promis, am încercat să duc problemele maramureșenilor în forul legislativ suprem, pentru a găsi soluții și rezolvări.

În cifre, activitatea mea din primul an de mandat înseamnă 19 inițiative legislative, 32 de luări de cuvânt în plen, o declarație politică, 2 întrebări adresate miniștrilor, 2 interpelări, dintre care una adresată primului ministru și 3 moțiuni semnate.

Am rămas aproape de maramureșeni, atât prin activitatea în cadrul Biroului parlamentar, cât și prin participarea la numeroase evenimente și am încercat să promovez Maramureșul și să-l fac cunoscut altor colegi, pentru a găsi susținere pentru proiectele noastre importante. În acest sens, vă reamintesc că în acest an 19 colegi senatori au efectuat o vizită în județul nostru.

Dar, dincolo de cifre și activități, am rămas același om căruia îi pasă de ceilalți și am încercat să fac bine, atât ca senator, cât și personal, prin proiecte de genul acordării burselor de excelență.

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și susținerea voastră și vă asigur că, și în continuare, veți avea în mine un prieten și un partener de încredere. Voi rămâne aproape de toți maramureșenii și voi lupta pentru dezvoltarea și prestigiul județului.

 

Sorin Vlașin,

Senator PSD de Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA