AcasăActualitateSocialSEMINAR DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI - Sport unificat: activare, incluziune...

SEMINAR DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI – Sport unificat: activare, incluziune și dezvoltare pentru tinerii cu dizabilități

DISTRIBUIȚI

SEMINAR DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI Centrul de Zi Luchian, coordonat de Serviciul Public Asistență Socială, împreună cu Fundația Special Olympics au marcat Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Asta, printr-un seminar intitulat „Sport unificat” de activare, incluziune si dezvoltare pentru tinerii cu dizabilitati. 

Evenimentul a avut loc luni, 20 noiembrie, în sala de sport a Liceului Teoretic Emil Racoviță. Elevii de liceu și ceilalți participanți au avut ocazia de a afla informații importante despre abilități și dezabilități, despre cum pot contribui la incluziunea socială a tinerilor cu dizabilități și la formarea unei generații unificate.

Evenimentul, apreciat de toți participanții, a reprezentat o etapă a programului SOFit, desfășurat în Centrul Luchian, precum și un bun prilej de a interacționa cu sportivii Special Olympics, de a le cunoaște poveștile, dar mai ales performanțele sportive.

Sursă info și foto. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA