AcasăEvenimentSportSEMIMARATON - Medalii naționale pentru sportivii de la Știința Electro Sistem Baia...

SEMIMARATON – Medalii naționale pentru sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare

DISTRIBUIȚI

La sfârşitul săptămânii trecute, în împrejurimile localităţii Oradea au avut loc Campionatele Naţionale de Orientare în Alergare în proba de semimaraton precum şi Cupa Bihorului, competiţii care au adunat la start aproape 300 de sportivi de la aproape toate cluburile de profil din ţară, dar şi câţiva alergători din Ungaria.

Deşi toată lumea se temea de această încălzire bruscă a vremii care ar fi putut afecta evoluţia competitorilor, până la urmă s-a alergat pe o vreme bună, răcoroasă şi fără precipitaţii. Federaţia Romană de Orientare, în parteneriat cu CS Ady Endre Lyceum, s-a achitat foarte bine de misiune şi a reuşit să organizeze impecabil aceste competiţii.

Ziua de duminică a fost dedicată Campionatului Naţional de Semimaraton, competiţie ce se adresează doar categoriilor superioare de vârstă. Această probă este cea mai solicitantă din întreg calendarul competiţional, lungimea traseelor ajungând pana la aproape 22 de km (în cazul seniorilor). Zone în general alergabile, dar dificultatea fizică a traseelor a fost sporită şi din cauza diferenţelor mari de nivel din zona de concurs.

Sportivii de la Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare au reuşit un concurs în general onorabil, reuşind câteva medalii naţionale, dar şi câteva clasări în imediata apropiere a podiumului.

Locuri I: Pop Lucia la F50, Sebestyen Istvan la M35, Hecko Emil la M45
Loc II: Culcean Roxana la F18
Loc III: Hreniuc Alex la M18

Alte clasări foarte bune au avut Tecar Denisa la F16, Catană Alexandru şi Manu Alexandru la M16, Mate Sergiu la M18.

Cupa Bihorului a constat în cumularea rezultatelor a două zile de concurs, unde comportări foarte bune au avut:
Locuri I: Pop Lucia la F50, Hecko Emil la M45
Locuri II: Roman Alexandra la F14, Culcean Roxana la F18, Vădean Cătălin la M14, Hreniuc Alex la M18, Sebestyen Istvan la M35
Loc III: Manu Andreea la F12

Următoarea competiţie la care vor participa componenţii clubului sportiv Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare va fi Cupa Busola de Aur, un concurs de mare tradiţie, care a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 49.

CS ŞTIINŢA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA