AcasăAdministrațieSEDIU NOU PENTRU POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE – Aici va funcționa și...

SEDIU NOU PENTRU POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE – Aici va funcționa și centrul de monitorizare video al orașului, după montarea celor 800 de camere de supraveghere

DISTRIBUIȚI

SEDIU NOU PENTRU POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE  Activitatea Direcției Poliției Locale din cadrul Primăriei Baia Mare se va muta în sediul nou. Asta după ce imobilul, pus la dispoziția serviciului comunitar de către societatea Urbis, a fost renovat, zilele următoare urmând a fi dotat. Astăzi, 3 august, înainte de predarea sediului către Poliția Locală, primarul Cătălin Cherecheș a verificat lucrările care au fost efectuate, acesta declarându-se mulțumit. Noul sediu este situat pe strada 8 Martie, vizavi de sediul societății Urbis.

Activitatea Poliției Locale se va muta în sediu nou, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș. În incinta noului imobil va fi realizat și un centru integrat de comandă video prin care se va monitoriza fiecare perimetru public al municipiului Baia Mare.

Este o dorință a mea, dar în special a cetățenilor ca poliția locală să fie eficientă, să fie eficientă și să combată tot ceea ce însemnă lucruri care sunt de nedorit în municipiul Baia Mare. Din punctul meu de vedere acum Poliția Locală are toate condițiile create din perspectiva sediului în care să funcționeze. Vom aduce aici și centrul de monitorizare video, acel proiect de 800 de camera video în întreg orașul pentru că va trebui în fiecare curte de bloc, la fiecare stradă sau intersecție fiecare loc de joacă, peste tot să avem monitorizarea video montată astfel încât să îi descurajăm pe cei care își bat joc de acest oraș, cei care nu respectă ordinea publică, cei care nu respectă lucrurile pe care le-am făcut în oraș din banii cetățenilor”, a spus primarul Cătălin Cherecheș în ultima sa postare făcută pe pagina de Facebook.

Primarul a mai arătat că își dorește pe viitor mult mai multă eficiență din partea angajaților Poliției Locale. Odată cu mutarea în noul sediu, cei care se ocupă de siguranța cetățenilor vor avea parte și de dotările necesare. Este vorba despre mașini, biciclete, armament dar și echipament, astfel încât să poată fi prezenți în orice zonă a orașului.

Nu îmi mai doresc polițiști locali pe care să îi găsesc dormind sau polițiști locali care nu au ținuta potrivită. Nu mai îmi doresc polițiști locali care să vorbească nepotrivit cu cetățenii. Din această perspectivă, noul șef al poliției locale, care va fi ales prin concurs public îmi doresc să impună rigoare și să aducă un plus de imagine și de eficiență Poliției Locale. Vreau să văd până la sfârșitul anului o schimbare de mentalitate, de atitudine, de eficiență a Poliției Locale. Nu o voi observa doar ci o voi impune cu toată tăria”, a mai adăugat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Direcția Polița Locală își va muta activitatea în noul sediu cel mai probabil la finele săptămânii viitoare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA