spot_img
AcasăAdministrațieȘEDINȚĂ LA PREFECTURĂ - Autoritățile dezbat măsurile pentru deschiderea sezonului de schi...

ȘEDINȚĂ LA PREFECTURĂ – Autoritățile dezbat măsurile pentru deschiderea sezonului de schi 2020-2021

DISTRIBUIȚI

Joi, 26.11.2020, prefectul judeṭului Maramureṣ, Silviu- Nicolae Ungur, a avut o întâlnire cu Asociaṭia Monitorilor Profesioniṣti de Schi din Maramureṣ, pe tema deschiderii sezonului de schi 2020-2021.

Scopul întâlnirii a fost de a se stabili anumite mãsuri care urmeazã a fi luate în contextul pandemiei provocate de rãspândirea virusului SARS- CoV- 2. Au fost puse în discuṭie câteva aspecte, cum ar fi:

  • eliminarea cozilor de îmbarcare la instalaṭii;
  • transportul înspre/ dinspre pârtiile de schi;
  • funcṭionarea casieriilor de bilete;
  • funcṭionarea centrelor de închiriere a echipamentelor pentru practicarea sporturilor de iarnã;
  • funcṭionarea ṣi deschiderea ṣcolilor de schi;
  • programul de funcṭionare al pârtiilor ṣi al unitãṭilor implicate în dezvoltarea acestui domeniu.

În urma discuṭiilor avute, s-a convenit sã fie înaintat un material cu propuneri cãtre Comitetul Judeṭean pentru Situaṭii de Urgenṭã Maramureṣ, în vederea analizãrii acestuia ṣi luarea mãsurilor necesare atât pentru buna desfãṣurare a practicãrii sporturilor de iarnã, cât ṣi a prevenṭiei împotriva rãspândirii COVID- 19.

La întâlnire au participat vicepreṣedintele Consiliului Judeṭean Maramureṣ- Doru Lazãr, directorul Direcṭiei de Sãnãtate Publicã Maramureṣ- Dr. Rareṣ Pop, managerul Serviciului Public Judeṭean Salvamont Maramureṣ- Daniel Benga, preṣedintele Asociaṭiei Monitorilor Profesioniṣti de Schi din Maramureṣ- Adrian Mureṣan, precum ṣi membri ai acesteia, reprezentanṭi ai Inspectoratului de Poliṭie al Judeṭului Maramureṣ ṣi Inspectoratului de Jandarmi Judeṭean „Pintea Viteazul” Maramureṣ, administratori ai pârtiilor de schi ṣi reprezentanṭi ai unitãṭilor administrativ teritoriale pe raza cãrora funcṭioneazã pârtiile de schi.

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA