AcasăActualitateȘEDINȚĂ LA GUVERN - Medicamente compensate cu 90% pentru pensionarii cu venituri...

ȘEDINȚĂ LA GUVERN – Medicamente compensate cu 90% pentru pensionarii cu venituri mai mici

spot_img

DISTRIBUIȚI

Guvernul se întruneşte marţi, în şedinţă, având pe ordinea de zi, printre altele, și un proiect de hotărâre care stabileşte că, de la începutul anului, pensionarii cu venituri din pensii şi indemnizaţie socială de până la 1.429 de lei/lună inclusiv vor beneficia de compensarea cu 90% a preţului de referinţă al medicamentelor, scrie Libertatea.ro

Este prima ședință de săptămâna aceasta, iar pe masa Executivului sunt mai multe proiecte care trebuie aprobate. Ședința va începe azi, la ora 12.00. Pe ordinea de zi se mai află proiectul de hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.

De asemenea, Executivul va analiza un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care se suplimentează cu 307 numărul de posturi, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetelor demnitarilor, la nivelul Ministerului Economiei şi Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, care au rezultat în urma divizării parţiale a Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Sursă: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA