AcasăEvenimentSecretara Primăriei Borșa susține că a fost agresată în primărie din cauza...

Secretara Primăriei Borșa susține că a fost agresată în primărie din cauza unei liste electorale

DISTRIBUIȚI

Scandal la Primăria Borșa. Actualul secretar al Primăriei Borșa, Maria Mihali susține că a fost agresată de un bărbat în incinta instituției. Asta după ce ar fi aflat și constatat de întocmirea unei alte liste de propuneri pentru președinți și locțiitori pentru secțiile de votare pentru alegerile din data de 25 mai.

“Având funcția de secretar, eu trebuie să mă ocup de pregătirile administrative și organizatorice pentru alegerile din data de 25 mai. Primarul are atribuții de a face propuneri pentru președinți și locțiitori pentru secțiile de votare. Și împreună cu fetele de la Starea Civilă și cu primarul s-a întocmit o listă cu propuneri.

Doar că aflu de la cineva că în biroul fostului primar sunt trei fete care fac o altă listă de propuneri de președinți și locțiitori pentru secțiile de votare. M-am dus să văd dacă este așa sau nu și am constatat că așa este.

I-am întrebat frumos ce fac, mi-au spus că fac o listă de propuneri, că așa le-a spus primarul…. Am cerut să văd lista și am văzut că sunt alte persoane pe aceste liste. Lipsește o profesoară ș.a.m.d. Când i-am întrebat de ce fac aceste lucruri, nu vreți să știți ce cuvinte mi-au adresat”, a declarat secretarul Primăriei Borșa, Maria Mihali.

Acesta a declarat că a fost depusă o plângere la Poliția orașului Borșa. Maria Mihali susține că s-a prezentat la spitalul Borșa unde a primit îngrijiri medicale. Secretarul Primăriei Borșa acum așteaptă ca autoritățile competente să își facă treaba, mai ales că acesta vorbește despre anumite jocuri politice care s-ar face în localitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA