AcasăActualitateSocialSECETA - Zece gospodarii din Viseu de Sus alimentate cu apa de...

SECETA – Zece gospodarii din Viseu de Sus alimentate cu apa de pompieri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 21 de intervenţii în ultimele 24 de ore. Cele mai multe- 18, au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 9- au fost la traumatisme, 8- la diverse afecţiuni medicale şi 1- transfer interclinic. Din total, S.M.U.R.D. Baia Mare a efectuat cele mai multe acţiuni- 9, urmat de staţia S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 3 şi staţiile S.M.U.R.D. Fărcaşa, Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus, câte 2 acţiuni.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 3 intervenţii. Joi,  12.07.2012, în jurul orei 10.20, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei a acţionat la alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a unei gospodării situată pe strada Valea Hotarului din municipiu.

La 14.10, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a acţionat pentru alimentarea cu circa 27.000 de litri de apă menajeră a unui grup de 10 gospodării situate pe strada Arşiţa din oraş.

La ora 15.00, pompierii Detaşamentului Baia Mare au acţionat şi ei la alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a unei gospodării din localitatea Ilba.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA