AcasăActualitateSocialSECETA SI FOC - ISU Maramures - Patru gospodarii din Suciu de...

SECETA SI FOC – ISU Maramures – Patru gospodarii din Suciu de Sus au fost alimentate cu apa menajare

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 24  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 21 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 10 au fost la traumatisme, 6- la diverse afecţiuni medicale şi câte 1- la accident rutier, transfer interclinic, transport bolnav, deblocare uşă şi  intoxicaţie. Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 11, urmată de staţiile S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei şi Bogdan Vodă- câte 4, respectiv staţiile S.M.U.R.D. Fărcaşa şi Vişeu de Sus- câte 1 acţiune.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 3 intervenţii. Au continuat acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Astfel, luni, 29.10, în jurul orei 12.40, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a acţionat la alimentarea cu circa 9.000 mii de litri de apă menajeră a unui număr de 4 gospodării din localitatea Suciu de Sus.

Marţi, la ora 00.42, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a intervenit la stingerea unui incendiu semnalat la un container de gunoi de pe strada 22 Decembrie, din oraş. Au ars circa 300 de kilograme de deşeuri menajere. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza depozitării jarului nestins în apropierea unor materiale combustibile.

În jurul orei 04.25, un echipaj al al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat, pe strada Grănicerilor din municipiu, la stingerea unui incendiu declanşat la un autoturism. Au ars materialele combustibile din interiorul automobilului. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA