AcasăActualitateSE STRICĂ VREMEA - Temperaturile încep să scadă începând de duminică, 22...

SE STRICĂ VREMEA – Temperaturile încep să scadă începând de duminică, 22 octombrie

DISTRIBUIȚI

SE STRICĂ VREMEA Temperaturile încep să scadă în toate regiunile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest, îndeosebi în sud-estul teritoriului.

Vremea se va răcori în toate regiunile duminică. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în timpul nopții, va ploua în vest și nord-vest, unde izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

În restul teritoriului, ploile vor fi slabe și doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și în Delta Dunării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 13 grade.

Luni, vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor, iar la munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte.

Cantitățile de apă vor fi, pe arii restrânse, mai însemnate. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze mai mari în zona montană.

Temperaturile maxime vor continua să scadă și se vor încadra în general între 12 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade.

Marţi vremea se va menține în general închisă. Va ploua pe arii extinse în sudul, estul și centrul țării și local în rest.

La munte, cu precădere la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest, îndeosebi în sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor continua să scadă, se vor situa în jurul celor normale pentru această dată și se vor încadra între 8 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade.

Miercuri vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitațiilor. Valorile termice se vor situa ușor sub cele normale pentru sfârșit de octombrie.

 

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA