spot_img
AcasăActualitateSE SCHIMBĂ GARDA - CS Minaur Baia Mare va avea un nou...

SE SCHIMBĂ GARDA – CS Minaur Baia Mare va avea un nou președinte

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE SCHIMBĂ GARDA Minaur Baia Mare şi-a asigurat promovarea în Liga Naţională de handbal feminin, după ce a câştigat şi returul cu SCM Timişoara, 27-20, într-un meci din etapa a 16-a a Diviziei A, Seria B.

Baia Mare a pus punct final unei rivalităţi care s-a jucat şi la Comisii până de curând (vezi cazul ”Corona”). Minaur s-a impus în ambele jocuri şi a spulberat practic orice dubiu în privinţa echipei mai bune din serii.

Imediat după acest rezultat, Cătălin Cherecheş, primarul localităţii din Baia Mare, a trecut la fapte în tentativa de a construi din nou o echipă de Champions League. Iar primul obiectiv ar fi să numească în fruntea clubului un om care ar putea să construiască o echipă de 5 stele. Iar alegerea este una neaşteptată: Constantin Căliman!

”Cel despre care se spune că a inventat handbalul feminin la Bucureşti şi a reuşit să ducă la cea mai înaltă performanţă CSM Bucureşti câştigând Liga Campionilor este curtat pentru a revigora handbalul băimărean”, susţine emaramureş.ro

Astfel Consiliul de administrație ar putea fi format din Constantin Căliman, Nicolae Făt, Adrian Popovici, Cornel Negruţ şi Răducu Pop.

Sub conducerea lui Constantin Căliman, CSM Bucureşti a reuşit să câştige titlul în faţa echipei HCM Baia Mare în 2015. Fostul director general al clubului din Capitală a fost şi cel care a convins mai multe jucătoare de top, precum Martin, Torstensson, Pessoa, Rodrigues, Gullden să vină la Bucureşti.

După ce a demisionat de la CSMB, Căliman a mai avut o tentativă de a construi o echipă de top la Dinamo Bucureşti, dar nu a reuşit să strângă bugetul pe care l-a pus pe hârtie, astfel că proiectul a eşuat din faşă.

Cartea de vizită care îl recomandă pe Constantin Căliman este una impresionantă. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport – specializarea handbal, deţine un master în „Managementul şi Administrarea Structurilor Sportive”.

Multiplu medaliat la campionatele naţionale în disciplina karate tradiţional în perioada 1991-1998, câştigător al trofeului Cupa României ediţiile 1996, 1997, 1998.

Antrenor emerit in karate traditional shotokan fudokan – titlu acordat de catre Ministerul Tineretului si Sportului in anul 1998, titluri de campioni mondiali si europeni obtinute cu sportivi la gruparile AS. Energia Iasi, Fujiyama Karate Club Iasi, Chelsea Club Bucuresti – structuri la care am fost membru fondator si am detinut functii de conducere.

Gradul de 6 dan in karate traditional si arbitru international ITKF.

Director de Marketing (2005-2009) si Secretar General (2009-2010) la Federatia Romana de Karate Traditional.

Director adjunct la Federatia Sportului Scolar si Universitar institutie publica in subordinea Ministerului Educatiei Nationale incepand cu luna octombrie 2012.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA