AcasăActualitate112SE PREGĂTESC DE PROTESTE - Sindicaliştii din penitenciare sunt nemulţumiţi de numărul...

SE PREGĂTESC DE PROTESTE – Sindicaliştii din penitenciare sunt nemulţumiţi de numărul insuficient de angajaţi

DISTRIBUIȚI

SE PREGĂTESC DE PROTESTE Angajaţii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) îşi vor notifica angajatorul, începând de marţi, în legătură cu refuzul de a face ore suplimentare, a anunţat Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din ANP, care a precizat că treptat activitatea se va bloca.

„Începând de azi notificăm angajatorul că refuzăm să mai facem ore suplimentare”, a anunţat Dumitraşcu, apreciind că aceasta va duce la blocarea activităţii, scrie News.

El a reclamat că în teorie orele suplimentare ar trebui să se recupereze, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna.

De asemenea, Dumitraşcu s-a referit şi la numărul insuficient de angajaţi.

Conform lui Sorin Dumitraşcu, următoarea etapă a protestelor va fi pichetarea şi a precizat şi că Ministerul Justiţiei va fi acţionat în instanţă, după care vor fi organizate proteste la sediile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi Ministerului Justiţiei.

„Vor fi asigurate servicii minimale, pază şi suraveghere, iar celalte servicii vor fi încet încet blocate, pentru că nu mai există acel fond de timp pentru a le efectua”, a precizat liderul sindicaliştilor din penitenciare.

Info

Citeşte şi PREJUDICIU DE 1,3 MILIOANE DE LEI – Percheziţii în România şi Bulgaria într-un dosar privind achiziţiile de automobile

PRECIZĂRI ANAF – Informaţii cu privire la regimul fiscal aplicabil persoanelor juridice a căror activitate este sub incidenţa impozitului specific

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA