AcasăActualitate112SE POATE MAI MULT DE ATÂT? - Băimărean de 19 ani, urmărire...

SE POATE MAI MULT DE ATÂT? – Băimărean de 19 ani, urmărire cu polițiștii la 110 km/h în Baia Mare pe interzis, cu permisul suspendat. Și-a înscenat și furtul mașinii

DISTRIBUIȚI

SE POATE MAI MULT DE ATÂT? Miercuri, 5 februarie, ora 19.30, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au surprins cu aparatura video-radar , un autovehicul care circula pe bulevardul Bucureşti în direcţia bulevardului Unirii din Baia Mare cu o viteză de 110 km/h.
Poliţiştii rutieri au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului, dar conducătorul auto nu a oprit şi a virat brusc, pe strada Nicolae Iorga, fără a respecta semnificația indicatorului “accesul interzis”.

Autoturismul a fost identificat în jurul orei 19:35, într-o parcare, situată pe strada Nicolae Iorga, având portierele asigurate cu sistemul de închidere centralizată. În acelaşi timp la numărul de urgenţă 112, a fost primit un apel cum că maşina respectivă a fost furată.

La ora 20.30, la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un tânăr în vârstă de 19 ani, care a recunoscut că el a condus autoturismul, nu a oprit la semnalele polițiștilor şi a fugit din locul unde a parcat autoturismul şi că a reclamat furtul pentru a fi absolvit de vină.

În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că tânărul figurează cu permisul de conducere suspendat. Poliţiştii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere pe drumurile publice. Totodată, tânărul a fost sancţionat şi pentru alertarea falsă prin numărul de urgenţă 112.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA