Acasăsinucidere maramuresSE POATE ÎN GERMANIA – Facebook nu mai poate folosi datele personale...

SE POATE ÎN GERMANIA – Facebook nu mai poate folosi datele personale ale utilizatorilor nemți

DISTRIBUIȚI

SE POATE ÎN GERMANIA  Facebook nu mai poate folosi datele personale ale utilizatorilor din Germania. Un grup pentru protecția consumatorilor din Germania a spus luni că o judecătorie nemțească a declarat folosirea datelor personale de către Facebook ilegală, deoarece rețeaua socială din SUA nu a asigurat în mod adecvat consimțământul informat al utilizatorilor săi.

Verdictul dat de o judecătorie locală din Berlin, vine după ce gigantul tehnologic a încercat să-și sporească securitatea în Germania. Facebook a oferit date sensibile pentru a da voie micro-localizării online pentru reclame, scrie Reuters.

Federația Organizațiilor Consumatorilor Germani a spus setările de bază ale Facebook și câțiva termeni de serviciu se aflau într-o breșă a legii consumatorului, iar judecătoria a găsit părți a acordului de consimțămând ca fiind invalide.

Facebook își ascunde setările de bază, care nu sunt prietenoase cu intimitatea, în secțiunea centrul intimității și nu asigură suficiente informații despre intimitate atunci când utilizatorii se înregistrează. Acest lucru nu asigură consimțământul bine informat”, a declarat Heiko Duenkel, ofițer despre politica litigiilor la Federație.

Federația a postat pe propriul site decizia instanței. Un purtător de cuvânt a confirmat că a fost pronunțată hotărârea judecătorească, dar alte detalii nu au fost făcute.

Citește continuarea articolului, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA