AcasăLifestyleMondenSE PENSIONEAZĂ – Trupa Aerosmith va susţine un turneu de adio în...

SE PENSIONEAZĂ – Trupa Aerosmith va susţine un turneu de adio în 2017

DISTRIBUIȚI

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a confirmat zvonurile potrivit cărora formaţia americană, înfiinţată în urmă cu 46 de ani, se va retrage din activitate, după un turneu de adio, pe care îl va susţine în 2017, informează contactmusic.com.

Înfiinţată în 1970 în oraşul Boston din statul american Massachusetts, trupa Aerosmith a lansat cel mai recent album de studio al său, ”Music From Another Dimension”, în anul 2012.

Steven Tyler a avut o intervenţie telefonică în emisiunea radiofonică ”The Howard Stern Show”, în această săptămână, în care a vorbit despre următorul lui disc, un album country.

”Iubesc această trupă, o iubesc cu adevărat şi vreau să elimin orice gând pe care unii l-ar putea avea, crezând contrariul în această privinţă, dar noi vom susţine un turneu de adio. Şi vom face asta pentru a venit timpul”, a spus  Steven Tyler.

 

Prezentatorul de radio Howars Stern, uluit de declaraţia rockerului, l-a rugat pe Tyler să repete informaţia, iar acesta a confirmat faptul că Aerosmith plănuieşte un turneu de adio.

”Aşa cred şi cred că se va întâmpla anul viitor”, a spus Steven Tyler.

Libertatea.ro

foto mtv.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA