spot_img
AcasăActualitate112SE OFERĂ RECOMPENSĂ DE 2 MILIOANE DE FORINŢI - Şase motoare Enduro...

SE OFERĂ RECOMPENSĂ DE 2 MILIOANE DE FORINŢI – Şase motoare Enduro furate din Arad

DISTRIBUIȚI

SE OFERĂ RECOMPENSĂ  Nu mai puțin de șase motociclete Enduro, foarte scumpe, au fost furate vineri dimineața, din Arad. Motocicliștii oferind acum o recompesă de doua milioane de forinți, echivalentul a aproximativ 6.500 de euro, celor care pot ajuta la recuperarea acestora.

SE OFERĂ RECOMPENSĂ Șase motociclete au fost furate vineri, 7 aprilie, în jurul orei 4:00, chiar din curtea hotelului în care erau cazați motocicliștii care au venit să participe la ediția specială a „King of the Hill Hard Enduro 2017”.

Cum camerele de supraveghere ale hotelului nu au surprins mare lucru, autorităților le va fi foarte greu să îi găsească pe hoți, polițiștii bănuind că este vorba de un atac la comandă dată fiind modalitatea de operare a hoților.

furt-enduro-1-600x338-11

„Politiștii sosiți la fața locului au ridicat probe, însă, cel puțin deocamdată, nu au suspecți. Cei trei competitori din Ungaria vor se dea o recompensă de 2 milioane de forinți celor care pot da indicii legate de acest furt”, au declarat, conform Aradon, organizatorii evenimentului.

„De obicei, motocicletele pentru concurs sunt lăsate în spații speciale, unde există securitate sporită. Unii dintre competitori au ajuns însă târziu în noapte și au lăsat motoarele în mașinile cu care au venit sau în curtea hotelului”, a declarat Marcel Vlăduțoiu, patronul hotelului unde sunt cazați concurenții.

Unul dintre participanți, Peter Schluter, a declarat că se fură câte șase motoare la toate competițiile iar „paguba se ridică la câteva zeci de mii de euro. Trei dintre motoarele furate aparțineau unor participanți veniți din Ungaria. Aceștia nu vor putea participa la această etapă și vor pierde puncte importante”.

Zsolt Seres și Marius Dulcean, doi dintre păgubiți, ne spun că „ne-am pregătit foarte mult în ultimul an și am investit mult în aceste motoare. Pentru noi este o mare pierdere!”.

sursa INFO şi FOTO

citeşte şi NEBUNIE DE MOMENT – Un angajat de la salubritate a vandalizat copacii din centrul municipiului Satu Mare (VIDEO)

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA