AcasăMARAMURESUL ISTORICSE-NTAMPLA IN ROMANIA - Trei procurori DNA au anchetat oameni la biserica...

SE-NTAMPLA IN ROMANIA – Trei procurori DNA au anchetat oameni la biserica in timpul slujbei!!!

DISTRIBUIȚI

Trei procurorii DNA şi 9 poliţişti au mers la biserica din Suraia pentru a-i ancheta pe oameni. Slujba a fost întreruptă iar preotul a fost nevoit să iasă din biserică pentru a lămuri problemele. Credincioşii au fost vizibil deranjaţi de acţiunea procurorilor.
De asemenea, peste 200 de oameni s-au adunat în faţa Primăriei din Piatra Olt , supăraţi de modul în care au fost audiaţi. Şi primarul a fost audiat mai bine de două ore. Nemulţumirea oamenilor vine după ce procurorii au umblat toată ziua prin oras cu masina politiei. La unele case s-au oprit in fata portii pentru a sta de vorba cu localnicii. Cativa localnici s-au infuriat insa si s-au dus in fata primariei pentru a le cere socoteala procurorilor.
Oamenii legii n-au vrut sa discute cu ei, ci s-au retras in sediul politiei, speriaţi de revolta mulţimii. În Piatra Olt, prezenta la referendum a fost de peste 90%.
Mai mult, în unele sate şi comune, procurorii se folosesc de Biblie pentru a verifica listele electorale.  Aşa se întâmplă în Bărăşti, judeţul Olt, de exemplu, unde oamenii au fost întâmpinaţi de anchetatori cu Cartea Sfântă în braţe.

Sursa: Antena3.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA