AcasăActualitateSocialSE MIȘCĂ LUMEA - Doi membri ai CA a Aeroportului Baia Mare...

SE MIȘCĂ LUMEA – Doi membri ai CA a Aeroportului Baia Mare și-au dat demisia (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Doi membri ai Consiliului de Adminstratie a Aeroportului International Baia Mare au demisionat. Motivele sunt personale, sustin acestia. Petre Mitru si Mircea Cirt si-au depus demisiile cu preaviz iar mandatele lor vor inceta incepand cu 4 februarie 2015. Cei doi nu au precizat motivele care i-au determinat sa plece, spunand doar ca din motive personale nu isi mai pot desfasura activitatea din pozitia pe care au avut-o.

„Este una normala din punct de vedere al functionalitatii in sensul ca cele doua demisii se vor opera incepand cu data de 4 februarie pentru ca atunci expira cele 15 zile de preaviz. La acest moment, am dispus comunicarea inspre cei doi a unei adrese ca de la acel moment am luat act de manifestarea dansilor ca le inceteaza mandatul. Dupa cum am dispus in continuarea unei proceduri de selectie pentru a avea mai multi candidati, posibil a fi numiti administratori. Motive personale au scris in demisii si atat. Daca la inceput s-a pornit cu un entuziasm deosebit si scopul dansilor a fost de a face performanta, chiar in acest birou, observ ca performanta pentru unii are o durata extrem de scurta. Activitatea nu este influenta. Eu nu am inteles de ce si-au manifestat dorinta de a fi acolo daca a fost doar o manevra oarecum asa stam cinci zile, nu ne iese o miscare si plecam acasa” a declarat Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.
Pina in acest moment s-au facut demersurile necesare astfel incat documentatia necesara pentru atragerea de fonduri europene sa fie finalizata la timp. Se spera ca termenele stabilite sa fie respectate astfel incat aeroportul sa atraga o finantare de aproape 9 milioane de euro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA